Faceți căutări pe acest blog

Călătorii în cadrul Patrimoniului Mondial din Uniunea Europeană

Călătorii în cadrul Patrimoniului Mondial din Uniunea Europeană – situri naturale şi culturale. 
Prima platformă UNESCO pentru patrimoniul mondial și călătorii – vă va ghida spre cele mai unice și autentice experiențe de călătorie, recomandate de experții locali și organizate de National Geographic. 

Există peste 350 de situri ale Patrimoniului Mondial din Uniunea Europeană. În cadrul acestei platforme, sprijinită de Uniunea Europeană, au fost selectate 34 situri ale Patrimoniului Mondial din 19 țări ale UE pentru a fi explorate până în cele mai mici detalii. Prin colaborarea cu managerii acestor situri, comunitățile locale, întreprinderile și părțile interesate, oferă acces la unele dintre comorile ascunse și secretele locale ale acestor destinații uimitoare. 

Platforma World Travel Journeys Europa este dezvoltată în colaborare cu National Geographic și promovează cele mai remarcabile situri de patrimoniu mondial din Europa. Îi încurajează pe oameni să călătorească dincolo de principalele huburi turistice, să rămână pe o perioadă mai mare de timp și să experimenteze mai mult din ceea ce regiunea locală oferă. 


Platforma web  invită turiștii să călătorească pe patru itinerarii ale patrimoniului cultural - Europa regală, Europa antică, Europa romantică și Europa subterană - care se intersectează unele cu altele pentru a spune istorii fascinante privind moștenirea și istoria Europei. 

Site-ul web are informații și instrumente practice pentru a sprijini turiștii în planificarea destinaţiilor turistice şi celebrarea sărbătorilor europene în baza cunoștințelor locale cu referire la patrimoniul cultural. 

Scopul acestei platforme este de a schimba modul în care oamenii călătoresc. Prin vizitarea mai multor destinații şi experimentarea culturilor locale, turiştii vor obţine o cunoaștere și o apreciere mai profundă a valorilor patrimoniului mondial. Cu aceste cunoștințe locale, site-ul vă încurajează să călătoriți în mod diferit și să călătoriți mai mult. 


Utilizați această platformă pentru a vă inspira și planifica călătoriile. Înscrieți-vă și salvați locurile și experiențele pe care le descoperiți în itinerarul personal, creându-vă propria călătorie de neuitat în Uniunea Europeană !
Structura: 
1. Europa antică.
2. Europa romantică
3. Europa regală
4. Europa subterană
• Sfaturi de călătorie durabile

Fiecare din cele 4 compartimente cuprind submeniuri/ substructuri

•Prezentare generală
• SIturi speciale
• Toate sit-urile
• Itinerarii

• Europa antică 
https://visitworldheritage.com/en/eu/ancient-europe/592497be-6ac6-49c8-8e77-81ce013bee3f

Locuri care încorporează istoria veche a Europei

O călătorie prin Europa veche nu este doar o călătorie înapoi în timp dar și asigură o legătură cu creațiile remarcabile care ne definesc viața din zilele noastre. 
Momente romantice și legende din istoria Europei 
Faceți o călătorie romantică în Europa pe sit-urile Patrimoniului Mondial, şi aflaţi care au fost locațiile pentru unele dintre cele mai cunoscute povesti de dragoste ale tuturor timpurilor. Explorați destinațiile care au inspirat oameni de secole, creând în același timp o poveste de dragoste de neuitat.
Castele, grădini și palate din patrimoniul Europei
Pentru vizitatorii de astăzi, căile prin parcuri amenajate și grădini amenajate sunt mai mult decât frumusețe și culoare. Acestea sunt calea către lumea puterii și inovării imperiale. În jurul fiecărui colț este un alt exemplu al filozofiei regale de armonie cu natura, creată de plante care au văzut generații de imperii în creștere și de cădere. 


• Europa subterană
https://visitworldheritage.com/en/eu/underground-europe/e72e47f7-90ad-484b-9a6d-3b69e3f5b106
Viața și cultura ascunse de suprafață. Săpați mai adânc pentru a scoate în evidență secretele Europei subterane.

Aveți șansa să vă aventurați la nivel subteran , adânc în istorie - pentru a trăi viața și cultura în adâncurile întunecate ale Europei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu