Faceți căutări pe acest blog

UE: Baze de date - Noutăţi UE ( EU Newsroom)


In martie 2012   au fost introduse modificări pe portalul UE în vederea  facilitării accesului la resursele de actualitate ale UE

Cele 4 compartimente   de ştiri şi de presă de pe site-ul Uniunii Europene : UE Sala de presă , Noutati UE , UE calendar şi centru mass-media  au  fost îmbunătăţite  si integrate  intr – un singur site  cu URL (europa.eu / Newsroom)
https://europa.eu/newsroom/home_en
 ce  permite urmarirea   ştirilor  si conţinutului legat de presa ,  evenimentelor şi materialului audiovizual,  produse  de către diferite instituţii ale UE , într-un mod logic, simplu şi clar pentru utilizatori; (fara  duplicarea de conţinut,  informaţii disparate)

Acest site adună cele mai recente ştiri şi materiale de presă de la instituţiile , agenţiile şi organismele UE într-un singur loc, oferind un singur punct de intrare la toate ştirile UE. 

Comunicatele  de presă şi declaraţiile
https://europa.eu/newsroom/press-releases/last-seven-days_en
 sunt colectate pe site folosind feed-uri automate, ceea ce înseamnă că secţiunea este actualizată de fiecare dată când este publicat un element nou 


Secţiunea "Repere"(Highlights), 
https://europa.eu/newsroom/highlights_en

prevede link-uri către informaţii suplimentare cu privire la unele dintre cele mai mari evenimente actuale - de exemplu, documente oficiale, fotografii, clipuri video sau informaţii  fundamentale.



Informaţii complete şi o imagine de ansamblu a evoluţiilor pe teme de actualitate sunt prevăzute într-o sectiunea "Acoperire specială (Special coverage) ", care include, de asemenea, cele mai recente comunicate de presă pe această temă, link-uri către site-uri, documente, statistici si multe altele. 

Un calendar
https://europa.eu/newsroom/events/week_en
furnizează detalii ale evenimentelor viitoare politice şi ofera posibilitatea de  căutare dupa  data, subiect, organizator sau cuvinte cheie. De asemenea. evenimentele pot fi vizionate, o  zi, săptămână , lună

Alte caracteristici includ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu