Faceți căutări pe acest blog

UE: Baza de date online cu publicații în domeniul sănătății și securitatății în muncă



Agenția Europeană pentru Sănătate și Securitate în Muncă (EU-OSHA) elaborează, culege și difuzează informații fiabile și relevante, analize și instrumente menite să conducă la creșterea nivelului de cunoaștere, la sensibilizarea oamenilor și la schimbul de informații și bune practici privind sănătatea și securitatea în muncă (SSM), pentru a veni în întâmpinarea nevoilor celor implicați în SSM.    Mai mult 



Instrumente și publicați

Aici veți găsi toate publicațiile și resursele EU-OSHA esențiale pentru sensibilizare și gestionarea riscurilor: OiRA, OSHwiki, filmele cu Napo și seria Napo pentru învățători, publicații și instrumente online. 
OiRA și instrumentele online simplifică evaluarea și gestionarea stresului și a riscurilor pentru sănătate și securitate la locul de muncă.

OSHwiki și publicațiile EU -OSHA constituie o bogată sursă de informații referitoare la diferite aspecte ale SSM. De asemenea, Napo este un campion SSM care îi face pe toți să zâmbească!








PUBLICAȚII

Publicațiile sunt diverse, de la rapoarte de cercetare amănunțite până la publicații electronice pe teme de actualitate (e-facts), create pentru utilizarea la locul de muncă.

Puteți găsi o mulțime de publicații în legătură cu principalele domenii și teme SSM.

Toate acestea se pot descărca gratuit.


 CĂUTARE

Puteți efectua căutările în bibilotecă după

  •  limbă,
  •   tipul publicației
 

  • subiectul sau cuvinte cheie 
   
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu