Faceți căutări pe acest blog

Lansarea noului portal al Bibliotecii Digitale EuropeneComunităţile de cercetători din toată lumea au acum acces online fără precedent la colecţiile bibliotecilor naţionale şi universitare din 46 de ţări europene, ca urmare a lansării  noului portal European Library.

Oferind un singur punct de acces la peste 200 milioane de surse de înaltă calitate, şi în plus unelte excelente de căutare şi de recuperare, The European Library (www.theeuropeanlibrary.org) permite cercetătorilor să găsească, să utilizeze şi să partajeze o gamă largă de materiale (inclusiv conţinut digital şi multimedia ), într-un timp scurt şi cu uşurinţă.

Pentru prima dată, va fi posibilă căutarea simultană în colecţiile bibliotecilor universitare şi în colecţiile bibliotecilor naţionale. 

De la cărţi rare şi manuscrise la imagini şi video, The European Library oferă acces la peste 10 milioane de obiecte digitale. 

Există, de asemenea, 24 de milioane de pagini cu conţinut full-text pe orice subiect în plus faţă de înregistrările bibliografice.


Continutul site-ului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu