Faceți căutări pe acest blog

EFARN Film Research Library - o platformă a industriei cinematografice din Europa



Baza de date  a Bibliotecii de cercetare EFARN este un instrument dezvoltat de Observatorul European al Audiovizualului (The European Audiovisual Observator), în calitate de secretariat al EFARN (European Film Agencies Research Network) . 


Baza de date / biblioteca EFARN colectează cercetări din industria cinematografică publicate în toată Europa, făcându-le accesibile pe o singură platformă. Dispune de o interfață simplă ce permite căutarea rapoartelor pe teme, țări sau organizații, oferind o imagine de ansamblu privind cele mai actuale subiecte și facilitând accesul la cercetări fiabile realizate de agențiile europene de film.

Această nouă bază de date conține peste 130 de articole de cercetare despre cinematografia europeană de la diferiții membri ai rețelei EFARN.


Observatorul European al Audiovizualului din Strasbourg, parte a Consiliului Europei, și-a încărcat cele mai recente rapoarte despre cinematografia europeană în acest nou instrument de cercetare.

Toate rapoartele de cercetare pot fi selectate în funcție de următoarele criterii:


  1. Subiecte specifice
  2. Ţara
  3. Anul publicării
  4. Limbă
  5. Organizație 
  6. Căutare text liber
Această nouă bază de date va primi constant noi rapoarte de cercetare de la membrii EFARN, precum și de la Observatorul European al Audiovizualului.

Acest instrument reprezintă un nou catalog de neprețuit al celor mai recente studii economice și de piață care se desfășoară în domeniul cinematografiei europene.

EFARN (Rețeaua Europeană de Cercetare a Agențiilor de Film) este un grup nonformal care reunește cercetători din cadrul agențiilor de film și alte organizații înrudite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu