Faceți căutări pe acest blog

Îndrumare pentru Întreprinderile mici și mijlocii ( IMM )/ BERD

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) oferă o resursă online cu îndrumări juridice și de afaceri pentru a sprijini întreprinderile micro, mici și mijlocii în țările partenere din est, pentru a spori răspunsul acestora la noile provocări, ca urmare a pandemiei de COVID-19.
https://businessguide.ebrd.com

Platforma Ghidul Afaceriil oferă îndrumări de specialitate pentru 
  • a ajuta proprietarii și managerii să facă față furnizorilor, clienților și angajaților, 
  • să orienteze provocările operaționale și financiare și 
  • să navigheze un proces de restructurare. 
Platforma oferă, de asemenea, întreprinderilor orientări juridice în domeniul dreptului corporativ, al muncii și al insolvenței, domenii în care întreprinderile mici au o cerere puternică de know-how și informații.

Șabloanele și studiile de caz sprijină îndrumările și ajută utilizatorii să aplice concepte în operațiunile lor zilnice.

Site-ul conține, de asemenea, 3 pagini per țară pentru Georgia, Moldova și Ucraina, care oferă sfaturi specifice fiecărei țări în limba locală.


Platforma  online continuă să vină în susținerea sectorului IMM-urilor în Republica Moldova cu noutăți legislative și regulatorii

MOLDOVA  

Structura


Platforma  online continuă să vină în susținerea sectorului IMM-urilor în Republica Moldova cu noutăți legislative și regulatorii

Pagina web conține ghiduri cuprinzătoare sub forma a  6 module cu recomandări și instrumente pentru a vă ajuta afacerea să-și îmbunătățească reziliența în perioade dificile. 



Fiecare modul conține articole despre o serie de subiecte, permițându-vă să găsiți rapid informațiile relevante pentru afacerea dvs. Butonul Modele utile conține modele pe care le puteți descărca și utiliza pentru afacerea dvs.

Pagina web conține, de asemenea, puncte de acces pentru anumite țări și oferă în prezent recomandări suplimentare la nivel local pentru IMM-uri din Georgia, Moldova și Ucraina.
 
Aceste recomandări sunt adaptate nevoilor pieței locale și cerințelor legislative. 

Această pagină web a fost elaborată de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare în colaborare cu Fondul pentru Bună Guvernare al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Mai mult


 VEZI DE ASEMENEA

Instrumente UE de sprijin pentru IMM-uriPlatforma web inițiativei EU4Business OFERĂ informații detaliate despre sprijinul oferit de UE întreprinderilor mici și mijlocii din regiunea Parteneriatului Estichttps://cpescmd.blogspot.com/2021/03/platforma-web-initiativei-eu4business.html
‘EU4Business: Connecting Companies

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu