Faceți căutări pe acest blog

Proiectele europene în Moldova







Euprojects.md este un site dedicat proiectelor realizate în Republica Moldova cu suportul Uniunii Europene şi a statelor membre UE.

Site-ul prezintă informaţii despre proiectele realizate în localităţile Moldovei,



fiind organizate în funcţie de Ambasadele în Moldova a statelor membre UE care le-au iniţiat şi finanţat.


Fiecare text explică în termeni simpli şi un limbaj accesibil, în ce a constat proiectul, ce problemă a localităţii a rezolvat şi de ce realizarea acestuia era importantă pentru regiune şi locuitorii săi.

Tematica proiectelor prezentate este cea mai variată, cuprinzând proiecte din toate domeniile de implicare ale donatorilor:


  
Odată cu dezvoltarea site-ului, acesta va deveni o platformă unde va fi stocată toată informaţia despre proiectele finalizate şi cele în desfăşurare, susţinute de UE şi statele membre în Republica Moldova.
Site-ul Euprojects.md este un proiect iniţiat de Ambasada Britanică la Chișinău, cu finanţare din partea Ambasadei Letoniei în Republica Moldova.

Euprojects.md face parte din campania socială de informare „Vezi cu ochii tăi susţinerea Uniunii Europene în Moldova”. Campania se desfășoară cu finanțarea comună a ambasadelor Marii Britanii, Suediei, României, Letoniei și SUA, cu participarea Delegației Uniunii Europene, a altor state-membre ale UE și BERD.

Căutare
 












http://euprojects.md

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu